Banila Co. – Ulei demachiant Clean It Zero

Banila Co.

Descrierea brand-ului:

Banila Co. promoveaza frumusetea femeii naturale cu un farmec contemporan. Asa cum vanilia este esenta divina ce ofera savoare preparatelor. Banila Co. adauga savoarea si sensibilitatea pe care femeile o cauta in industria cosmetica. Brand-ul sustine un stil de viata urban de care orice femeie contemporana se poate bucura.

Femeia care in loc sa accepte produsele existente pe piata , este inteligenta si alege cosmeticele potrivite personalitatii sale. Banilla Co. sugereaza o noua valoare de frumusete ce imbina inteligenta cu sensibilitatea contemporana. Compania invita femeile sa se bucure de placerile vietii si sa creeze un stil de viata minunat. Produsele companiei contin ingredient de top ce dau savoare vietii dumneavoastra .

Cel mai cunoscut dintre ele este uleiul Clean it Zero,considerat cel mai bun demachiant de femeile din Coreea. Cu o textura de budinca , uleiul demachiant innovator contine ingredient cu grija alese pentru a asigura o curatare perfecta . Cocktail-ul de extract de paya si vitamina C din acerola fac minuni in cee ace priveste curatarea tenului dumneavoastra. Papaya este bogata in vitamina A, C,E si K un mix de success pentru stalucirea tenului si  enzima papaina. Papaina ajuta la exfolierea celulelor moarte, regenerarea pielii si previne imbatranirea prematura a tenului .

Cu Banilla CO. atingeti acel finisaj natural, radiant și impecabil, care evidențiază cele mai îndrăznețe caracteristici. Compania aduce inovatia de la Est la Vest, cu cosmetic inspirate de capital frumusetii coreene, Seoul. In loc sa accepte produsele de infrumusetare existente pe piata, Banila. Co sugereaza noi valori ce imbina frumusetea si inteligenta feminina intr-un mix de success. Femeile inteligente si pline de viata se bucura acum de cosmetice naturale, in ambalaje colorate create special pentru nevoile lor .

B” vine de la beauty, beyond, bright, pentru o piele fina si stralucitoare ca de “ Bebelus “.

Se arată singurul rezultat

X