Benton

Descrierea brand-ului:

Conceptul Benton a fost inspirit din povestea filmului “ The curious case of Benjamin Button”. Benjamin, personajul principal al filmului se naste batran si devine din ce in ce mai tanar. Odata cu trecerea timpului Benjamin Button ajunge sa moara ca si nou nascut.

Personajul ce a inspirit brand-ul  este indragostit de Daisy , o femeie matura ce nu se bucura de  avantajul de a intineri. Compania doreste sa rescrie istoria celor doi, o poveste in care Daisy ar fi intinerit odata cu iubitul ei . Desi povestea este doar fictiune, majoritatea dintre noi visam  sa ne mentinem pielea mereu tanara . Scopul Benton este sa opreasca timpul ce actioneaza asupra tenului dumneavoastra.
Benton urmareste revolutionarea industriei cosmetice folosind ingrediente natural precum aloe vera, unt de shea, sau extract de melc. Aloe este ingredientul minune folosit in cosmetic, actionand ca un strat protector  asupra  pielii si ajutand la rehidratarea ei. Aloe vera hidratanta , cicatrizanta si face minuni in lupta pentru combaterea acneei.

Beneficiile extractului de melc au fost descoperite in Chile si sunt recunoscute in intreaga lume. Acest ingredient combate cu success ridurile fine sau profunde , acneea , hidrateaza pielea si diminueaza cicatricile. Benton nu se concentreaza pe promovarea produselor scumpe ci pune accent pe ingredient de top ce mentin ten-ul tanar .

Compania se mandrestes cu certificare PETA cee ce inseamna ca nu testeaza produsele pe animale. Cosmeticele Benton se adreseaza nu numai tinerelor doamne dar si intregii familii. Iti doresti sa ii faci un cadou pretios mamei tale ?Daca da, atunci. Benton are produse destinate tuturor varstelos si nevoilor pielii .

A ajuta pielea sa isi mentina proprietatile si ingredientele naturale este scopul companiei.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

X