Etude House – Crema hidratanta cu extract de colagen

Etude House

Descrierea brand-ului:

“Etude doreste sa va indulceasca ziua de azi “

Etude House doreste sa ofere tuturor femeilor un plus de energie in viata de zi cu zi. Este un brand colorant, pentru femeile tinere ce viseaza la un stil de viata unic .Aceste femei sunt capabile sa se exprime liber , cu incredere in sine si care gasesc puterea de a se mentine pozitive zi de zi. Brand-ul se adreseaza tinerelor , increzatoare in propria frumusete naturala. Femei deschise la schimbare si in cautarea unei vieti pline de culoare si fericire.

Numele companiei a fost inspirat de opera lui Frederic Chopin “ Etude “ ce reprezinta trei seturi de studii solo pian. La fel cum etudele lui Chopin au perfectionat arta pianului , Etude House doreste sa perfectioneze arta cosmeticelor. Orice femeie traieste o poveste iar Etude te invita sa folosesti cosmetic concepute special pentru a raspunde nevoilor unei printese.

Compania ofera produse trendy cu ingrediente alese intru-un ambalaj special si jucaus , ce pot face orice femeie sa zambeasca. Cosmeticele Etude House nu contin uleiuri minerale , parfumuri sau coloranti artificiali. Acesta doreste sa raspunda tuturor nevoilor de infrumusetare si isi invita clientii sa se exprime si sa lucreze impreuna pentru un rezultat exceptional.
Etude House incurajeaza femeile sa se bucure de viata si sa se exprime cu incredere.

Se arată toate cele 8 rezultate

X