Skinfood – Masca exfolianta cu zahar brun

Skinfood

Descrierea brand-ului:

“You are what you eat.”

SKINFOOD caută întotdeauna cele mai bune ingrediente pentru a fi utilizate in cosmeticele sale. O piele sanatoasa incepe cu o alimentatie sanatoasa . Nutriția alimentară sănătoasă are puterea și capacitatea de a menține pielea radiant si curata. Filozofia Skinfood despre o alimentatie sanatoasa , determina dezvoltarea produselor  cosmetice . Skinfood promoveaza faptul ca o nutritie corecta iti garanteaza o piele ce radiaza.

Compania utilizeaza  pentru produsele sale ingredient precum : zaharul brun din Brazilia, miere neagra din Asia de Sud sistruguri frantuzesti. Rosiile organice ,castraveti organici si apa minerala Cheojeong-rinu lipsesc nici ele din ingredientele produselor Skinfood.

Brand-ul promite frumusete nelimitata de aceea nu se compromite cand vine vorba de cercetarea produselor si ingredientelor folosite in cosmetice. Acestia se mandresc  cu produse eco- friendly iar cercetatorii lucreaza indeaprope cu fermierii de pretutindeni pentru calitatea produselor . O piele sanatoasa este o piele frumoasa iar acest lucru se poate dobandii numai cu un stil de viata sanatos.

Cosmeticele lor sunt destinate femeilor care au inteles ca iubirea si grija de sine sunt mult mai importante decat parerea celorlalti.

Se arată toate cele 6 rezultate

X