Tony Moly

Descrierea brand-ului:

“Urban lifestyle beauty brand”

Tony Moly a luat nastere in Seoul in anul 2006 si este cea mai cunsocuta companie de cosmetice coreene din lume. Pionier pe piata cosmeticelor coreene , TonyMoly a revolutionat industria de profil. Acestia cu ingredient de inalta calitate cu tehnologie inovatoare.

Tony Moly ofera femeilor tinere, ce se bucura de un stil de viata urban produse cu un ambalaj unic si ingredient de top. Gama de cosmetice este variata iar orice femeie se poate bucura de produse antirid pretioase cu aur de 24 de karate. Cremele si emulsiile cu extract de melc, aloe vera, ceai verde sau ginseng sunt cateva  bunatati ce acestia le ofera tinerelor. Programul de ingrijire trebuie personalizat in functie de varsta, ten,sau problemele pe care o femeie doreste sa le trateze.

Tony Moly are pentru clientii sai cosmetice eficiente ce raspund unei game infinite de nevoi. Misiunea brandu-lui este sa perfectioneze cosmeticele coreene prin cercetare continua si o etica impecabila. Combinatia dintre ideile distractive si produsele remarcabile sunt ceea ce pozitioneaza brand-ul Tony Moly cu un pas inaintea tuturor.

Tony Moly- este brand-ul cosmetic de top ce vrea sa ajute femeile sa isi descopere frumusetea interioara .
Compania promoveaza femeia cu un stil de viata plin de bucurie ce aspira la un ten radiant si sanatos.
Ideile amuzante Tony Moly produc cosmetice de calitate ce raspund tuturor nevoilor pielii.
Femeile din mediul urban au acum un aliat de success pentru a-si mentine tenul frumos si sanatos.

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

X