Yadah Be My Cushion este un fond de ten tip cushion, excelent pentru realizarea machiajului de zi cu zi sau a unui machiaj natural. Este o alegere perfecta pentru sezonul cald cand nu avem nevoie de un make up care sa ne incarce tenul.

Beneficii Yadah Be My Cushion

Fondurile de ten de tip cushion sunt extrem de populare si apreciate de catre coreeni. Acestea si-au castigat aprecierea si pe piata romaneasca in ultimii ani avand o formula diferita de fondurile de ten clasice, vizand obtinerea unui machiaj natural si luminos.

Cat despre cushion-ul Yadah Be My Cushion, un prim aspect demn de apreciat este acela ca produsul contine in formula sa ingrediente botanice cu rol de calmare. Acest lucru inseamna ca este un produs excelent si pentru persoanele care se confrunta cu tenul sensibila, reducand astfel inflamatia si iritatiile.

Produsul ofera luminozitate tenului, estompeaza imperfectiunile si chiar reduce ridurile de expresie. Face ca pielea sa arate mult mai fresh si radianta.

Un alt aspect ce merita mentionat este aplicatorul antibacterian pe care il include, asigurand un machiaj igienic si o piele sanatoasa. Acest aplicator din dotare contribuie la prevenirea acumularii bacteriilor, fiind esential pentru evitarea eruptiilor si a altor probleme ale pielii. Este usor de folosit, aplica uniform si neted produsul si ofera pielii un aspect de portelan.

Acoperirea cushion-ului este una medie, putand fi construita. Mascheaza imperfectiunile pielii si ofera o rezistenta destul de buna pe parcursul zilei. Sigur ca rezistenta este determinata si de tipul pielii, respectiv de rutina de skincare a fiecarei persoane.

Pareri personale despre Yadah Be My Cushion

Din punctul meu de vedere, Yadah Be My Cushion este o alegere excelenta pentru persoanele care isi doresc un machiaj fresh, natural, ce nu incarca tenul si il uniformizeaza eficient. A reusit sa imi camufleze cu succes urmele de la cosuri si imi place ca se aplica foarte usor cu aplicatorul din dotare. Nu lasa pete, se intinde uniform si blureaza usor pielea. Se aplica prin miscari de tapotare evitand frecarea. Poate fi folosit cu succes si pentru a corecta sau reimprospata machiajul pe parcursul zilei, fiind extrem de versatil.

Avand un ten mixt, aleg sa fixez produsul si cu pudra pulbere, ceea ce ii sporeste rezistenta. In general, orice produs lichid prefer sa il fixez cu putina pudra fiindca fie ca ne place sau nu, persoanele cu tenul mixt sau gras vor observa pe parcursul zilei cum sebumul isi va face aparitia si nimanui nu ii place acel aspect de ten uleios. Pudra intarzie aparitia sebumului si face ca machiajul sa arate bine pentru mai mult timp.

Mai mult decat atat, pentru ca are o formula calmanta, poate fi folosit cu incredere si de catre persoanele care au un ten sensibil si reactiv.

Astfel, pe tenul meu se comporta foarte bine, iar ca un mic truc pe care eu il urmez atunci cand folosesc fonduri de ten tip cushion este acela ca dupa ce am aplicat produsul cu aplicatorul sau, revin in special in zona T cu un beauty blender umezit, care va indeparta si mai bine excesul fixand produsul pe piele.

Concluzii

Fondurile de ten tip cushion sunt renumite pentru machiajul fresh si natural pe care il pot oferi, iar varianta Yadah Be My Cushion poate fi o alegere inspirata. Se aplica usor, se uniformizeaza rapid si este potrivit si unui ten sensibil. Aceasta formula este potrivita si in sezonul cald, caci are o textura mai usoara decat a unui fond de ten si nu incarca pielea. Acoperirea este una destul de buna, precum si rezistenta, iar daca aveti un ten predispus sa se ingrase, atunci personal, recomand si fixarea cu o pudra.

Verifica oferta actuala!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *